
Doba čtení: 4 min. Kysané zelí Kysané zelí je jedním z nejstarších fermentovaných potravin, které lidstvo zná. Jeho historie sahá...
Zdraví, imunita, mysl, …
Doba čtení: 4 min. Kysané zelí Kysané zelí je jedním z nejstarších fermentovaných potravin, které lidstvo zná. Jeho historie sahá...
Doba čtení: 10 min. Artróza Neviditelný a postupný zloděj pohybu. Vplíží se do životů mnohých z nás tak tiše, že...
Doba čtení: 5 min. Dýně, je mnohem více než jen dekorativní symbol podzimu nebo ingredience pro výrobu slavných amerických dýňových...
Boswellia Serrata: Přírodní zázrak pro optimální zdraví a pohodlí vašich kloubů. Zapomeňte na všechny zázračné bylinky, které jste dosud zkoušeli....
Doba čtení: 3 min. Co je vláknina? Vláknina je důležitou součástí naší stravy, která hraje klíčovou roli v našem trávicím...
Doba čtení: 3 min. Co je střevní mikrobiom? Střevní mikrobiom je komunita mikroorganismů, jako jsou bakterie, viry, kvasinky a paraziti,...
Již dlouhé léta se zajímám o zdravější životný styl. Fascinuje mě téma mikrobiomu, protože každým dnem se objevují nové a nové informace. Články a webináře připravuji jednodušší, lépe pochopitelnou formou.
Víc nenalezeno
Potvrďte odběr novinek a už vám nic neuteče.
Odběr můžete kdykoliv zrušit.
Kliknutím na tlačítko odebírat, souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
© 2023 Tomcotym.cz
Tento web je chráněn pomocí Google ReCAPTCHA a platí pro něj zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.
Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.
Pokud tento soubor cookie zakážete, nebudeme moci uložit vaše preference. To znamená, že při každé návštěvě těchto webových stránek budete muset soubory cookies znovu povolit nebo zakázat.